Seeker
Member
- Reaction score
- 31
Space Х I don't know, Hymars strength, accuracy, efficiency.Особливо Space X.
Space Х I don't know, Hymars strength, accuracy, efficiency.Особливо Space X.
ПNice to meet you Danny, I'm Serhiy. I myself am from where from a child to an old man they say "a Russian warship ИДИ НАХУЙ""Glory to Ukraine-glory to the heroes" and "Death to the enemies"Я Денні, і вони люблять висміювати мене та змушувати плакати. Звідки ти в світі?
Привіт Шукач. Ласкаво просимо на форум. Я почав тільки читати ваш пост сьогодні ввечері.
Хоче, ви вже отримали добру інформацію про те, як створити свій двомісний карт. Крім того, здається, що функція перекладу працює дуже добре. Усе, що ви опублікували, легко розуміє та має сенс. Тепер у мене є до вас запитання або щось, над чим ви можете подумати. Створення картини з нуля, тобто з нічого, буде дуже дорогим, коли ви закінчите. Я не знаю, як конвертується валюта (гроші), але в американських доларах це легко може бути від 900 до 1900 доларів США. Якщо у вас немає 35 доларів на дуже хороший детальний набір креслень, мені цікаво, як ви збираєтеся його створити. В англійській мові є такий вислів. Не будь розумним і дурним. Це означає, що креслення може допомогти вам і захистити набагато більш довгострокові перспективи. Поки ви закінчите
Тhank you. Karting is not my first venture, before that I had two self-made motoblocks, a scooter, two minitractors, I can't remember the rest so quickly. I am a turner by profession, I have a lathe and a bunch of other machines.Привіт Шукач. Ласкаво просимо на форум. Я тільки почав читати ваш пост сьогодні ввечері.
Схоже, ви вже отримали добру інформацію про те, як створити свій двомісний карт. Крім того, здається, що функція перекладу працює дуже добре. Усе, що ви опублікували, легко зрозуміти та має сенс. Тепер у мене є до вас запитання або щось, над чим ви можете подумати. Створення картингу з нуля, тобто з нічого, буде дуже дорогим, коли ви закінчите. Я не знаю, як конвертується валюта (гроші), але в американських доларах це легко може бути від 900 до 1900 доларів США. Якщо у вас немає 35 доларів на дуже хороший детальний набір креслень, мені цікаво, як ви збираєтеся його створити. В англійській мові є такий вислів. Не будь розумним і дурним. Це означає, що креслення можуть допомогти вам і заощадити набагато більше в довгостроковій перспективі. Поки ви закінчите.
Thank you very much. As well as a big thank you to all the American people for helping my country, my people. We have slightly different customs, traditions, views and lifestyle, but we all love freedom. My people are fighting for their right to freedom and their existence, stormy times, but thanks again for helping.Нехай Бог береже Вас і Ваших близьких.
Hi Danny. Frankly speaking, I did not understand what you wrote about your ex-wife. But it's nice to hear that you have a little of the same blood as we do. You are also a descendant of the Scythians and the glorious Cossacks.Дешево, але злий, я думав, що ти говориш про мою колишню дружину. Мої прадіди з боку тата, мами були з України. Приїхав у 1920 році.
What are we talking about?Не купуючи це.
I don't know.What are we talking about?
Dear, I did not understand what I wrote about ezcome-ezgo.His post says not buying it. That's why I asked what it was about?Не знаю.
Danny, let's leave it at that.I rewatched the karting video and thought why the rear suspension is a solid solid frame. Is it cheaper that way?Не турбуйтеся про ez. Він не правий, його впали на голову дитиною.
It is more expensive and more complex to add suspension. More moving parts, more cost. You could probably use suspension components from a car to make it cheaper. Maybe the shock absorbers and control arms from a older honda civic? I dont know what cars you have over there.I mean, why not make the suspension independent. When driving, the driver and passenger will feel more comfortable.