Go Back   DIY Go Kart Forum > Announcements & Suggestions > Site Announcements and Suggestion Box

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 05-03-2020, 03:23 PM
Clark125 Clark125 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2020
Posts: 59
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Posting to sale forum

Getting a permissions error when trying to post to the sale forum. Read the faq’s and still not seeing what the issue might be. Been looking for a two seat frame for awhile to cruise my son around in and would like to see if someone has one close by.
Reply With Quote
  #2  
Old 05-03-2020, 10:23 PM
RobertD's Avatar
RobertD RobertD is offline
Administrator
 
Join Date: Oct 2006
Location: Texas
Posts: 2,836
Thanks: 333
Thanked 1,062 Times in 443 Posts
Default

What's the problem?
Reply With Quote
  #3  
Old 05-04-2020, 05:14 AM
Clark125 Clark125 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2020
Posts: 59
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Getting the error in the attached picture.
Attached Thumbnails
08C2A4C8-165C-462E-B52E-53359BB42676.png  
Reply With Quote
  #4  
Old 05-04-2020, 12:33 PM
landuse's Avatar
landuse landuse is offline
Moderator
 
Join Date: Nov 2010
Location: Pietermaritzburg, South Africa
Posts: 17,933
Thanks: 2,433
Thanked 3,648 Times in 2,982 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by Clark125 View Post
Getting the error in the attached picture.
Robert will help you out when he sees yor post

You can also pm him
Reply With Quote
  #5  
Old 05-04-2020, 12:48 PM
RobertD's Avatar
RobertD RobertD is offline
Administrator
 
Join Date: Oct 2006
Location: Texas
Posts: 2,836
Thanks: 333
Thanked 1,062 Times in 443 Posts
Default

You've got the permissions. Are you clicking the right button (hate to ask that) to create a new post? Not trying to edit someone's post?
Reply With Quote
  #6  
Old 05-04-2020, 03:14 PM
Clark125 Clark125 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2020
Posts: 59
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by RobertD View Post
You've got the permissions. Are you clicking the right button (hate to ask that) to create a new post? Not trying to edit someone's post?
Yeah so I’m clicking on ‘New Thread’ button at the top of the board and also tried the one at the bottom to test and same error. I’ll log out and back in, could be a Microsoft type of fix. 😉

---------- Post added at 05:14 PM ---------- Previous post was at 05:11 PM ----------

No luck logging off and back on either
Reply With Quote
  #7  
Old 05-04-2020, 09:20 PM
RobertD's Avatar
RobertD RobertD is offline
Administrator
 
Join Date: Oct 2006
Location: Texas
Posts: 2,836
Thanks: 333
Thanked 1,062 Times in 443 Posts
Default

I changed your user permissions and re-saved your account, but it's a mystery at some point to me if that doesn't work. Let's try again, and my apologies!
Reply With Quote
  #8  
Old 05-04-2020, 11:00 PM
landuse's Avatar
landuse landuse is offline
Moderator
 
Join Date: Nov 2010
Location: Pietermaritzburg, South Africa
Posts: 17,933
Thanks: 2,433
Thanked 3,648 Times in 2,982 Posts
Default

Thanks Robert
Reply With Quote
  #9  
Old 05-05-2020, 06:48 AM
Clark125 Clark125 is offline
Member
 
Join Date: Apr 2020
Posts: 59
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Quote:
Originally Posted by RobertD View Post
I changed your user permissions and re-saved your account, but it's a mystery at some point to me if that doesn't work. Let's try again, and my apologies!
Aha that did the trick, thanks!
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -6. The time now is 02:46 AM.