Go Back   DIY Go Kart Forum > Announcements & Suggestions > Introduce Yourself!

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 06-08-2019, 09:50 PM
BugMan1960 BugMan1960 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jun 2010
Location: Magnolia,Texas
Posts: 14
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Howdy from Magnolia, Texas

Hi all, I have 3 go karts..well, my kids each have one and my wife does. Lol the neest one I'm working on is a manco 720L-06..gray..has asubaru/Robin 9hp motor on it. Bought it 2 days ago and finally got it started and driving today..steering is real squirrely still and the front end sits way lower than my other manco I have that's similar..thinking shocks are wore out..the front end was wrecked nm*noticed they put atms on backwards) and we rebuilt/rewelded the suspension arms back to almost identical as the other kart. But it just sits way low..like bottom out low..anyways..lol put a new magneto in the subaru/Robin motor and new carb..previous owner said it was just a bad plug, but my test light showed no spark.. new ignition switch comming in the mail in a couple days..lots of rambling on but that's me
Reply With Quote
  #2  
Old 06-09-2019, 04:43 PM
JTSpeedDemon's Avatar
JTSpeedDemon JTSpeedDemon is offline
Currently flathead-crazed
 
Join Date: Jan 2019
Location: Texas
Posts: 1,679
Thanks: 369
Thanked 196 Times in 181 Posts
Default


Subarus are nice!
__________________
Local Bird Engineering Nut
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -6. The time now is 11:39 AM.